Kağızman Aras Anadolu Lisesi

Vizyon: Farklılıklarımızı zenginlik kabul eden, bir kişinin dünyayı değiştirebileceğine inanan, Karacaoğlan’ı, Yunus Emre’yi, Dede Korkut’u tanıyan, tarih şuuru olan Metehanlar, Alparslanlar, Fatih Sultan Mehmetler, Mustafa Kemaller ruhuna sahip, kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel, sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek. Takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek kendimizden aldığımız güçle alanında seçkin bir kurum olmak.

Misyon: “Öğretmen olmak bir cana dokunmaktır” anlayışıyla genç fidanları taptaze umutlarla yetiştirmek, bireyin kendi içindeki cevheri keşfetmesine yardımcı olmak. Her öğrenci biricik ve tektir yaklaşımıyla öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, kendini tanıyan, benliğinin farkında olan, empati kurma becerisine sahip, özgüvenli bireyler olarak yetiştirmek. Kafaları eğitmenin aydınlatmanın yolu olduğunu bilen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.40
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 474 351 63 48

WEB - https://kagizmanarasanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - ŞAHİNDERE MAH. 214 SK. ARAS ANADOLU LISESI BLOK NO: 2 KAĞIZMAN / KARS

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri -

Adres - ŞAHİNDERE MAH. 214 SK. ARAS ANADOLU LISESI BLOK NO: 2 KAĞIZMAN / KARS

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kağızman ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 75 kmdir.